Vanliga frågor

Här har du svar på våra vanligaste frågor

Vad är andenilampan.se?

Andenilampan.se är din digitala önskebrunn för ditt företag.
Se oss som din digitala assistent som du kan skicka en förfrågan till när som helst på dygnet. Vi har erfarna ombud som levererar oavsett förfrågan, vare sig det gäller personliga ärenden, sista-minuten uppgifter eller större projekt.

Hur lång tid tar en förfrågan?

Vi börjar omedelbart arbeta på alla förfrågningar Tidsramen för slutförandet av en förfrågan är helt beroende på typ av uppdrag. Vi möter dock alltid alla deadlines som vi åtar oss och ger dig ständiga statusuppdateringar under loppets gång.

Hur kommer jag igång?

Det är enkelt att komma igång och dessutom helt kostnadsfritt.. Skicka oss ett meddelande med din förfrågan via formuläret så är du redan igång med en egen assistent som ser till att uppfylla alla dina behov. När ni väl är i dialog kan du skicka fler förfrågningar direkt till denne.

Vad kan jag använda tjänsten för?

Precis vad som helst! Allt vi ber om är att din förfrågan är laglig. Vi kan hjälpa till med det mesta och kommer med lösningar som möter dina behov på bästa möjliga sätt. Med vårt breda nätverk hittar vi kreativa lösningar för att uppfylla din förfrågan inom den överenskomna tidsramen.

Hur fungerar betalningen?

När din begäran kommit in skickar vi dig en offert så du får en tydlig överblick, arbetet påbörjas när du godkänt offerten och genomfört betalningen. Alla betalningar hanteras av vår säkra betalningspartner iZettle.

Vart levererar vi?

Vart som helst i hela landet! Vi har team i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Gävle och partners i över 30 andra städer runt om i landet som vi använder för att genomföra och leverera efter dina behov. 

Har du övriga frågor?

Om du har andra frågor eller funderingar så kan du maila oss på info@andenilampan.se